Sve spremno za idealan skijaški vikend

  #SkiCentarKolašin1450

  Posjetioce Ski centra Kolašin 1450 tokom ovog vikenda očekuju povoljne vremenske prilike i između 40 i 60 centimetara sniježnog pokrivača. Uslovi za skijanje tokom narednih dana biće najstabilniji u dosadašnjem toku sezone, pa se u subotu i nedjelju očekuje dolazak više hiljada posjetilaca.

  Posjetioce očekuje lijepo vrijeme i između 40 i 60 centimetara snijega

  Sve žičare (Vilina Voda i Ćupovi) i ski liftovi (Jezerine, Ključ i baby lift) biće u funkciji, a tokom vikenda organizovaće se i domaće prvenstvo u skjanju, kao i međunarodne trke za prikupljanje bodova Međunarodne skijaške federacije, saopštili su iz Ski centra.

  Podsjećamo, ski centar je, u saradnji sa kompanijom Telenor, ljubiteljima zimskih sportova omogućio informisanje o uslovima za skijanje putem live stream-a, odnosno prenosa uživo sa skijališta. Uz pomoć Telenor mreže, posjetioci na sajtu www.kolasin1450.com mogu pratiti prenos, putem dvije panoramske kamere na stazama.

  „Povoljne vremenske prilike, pripremljene staze i pritupačne cijene iznajmljivanja ski opreme doprinose produžetku uspješne zimske turističke sezone u Kolašinu, koja je počela u januaru“, kažu iz Ski centra Kolašin 1450.

  Izvor: Radio Televizija Crne Gore

  Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!