Vodič za „Krug oko Korita“ na tri jezika

  #PješačkaStaza #TurističkeOrganizacije #KrugOkoKorita

  Audio vodiči za panoramsku rutu „Krug oko Korita“ na tri jezika – crnogorskom, engleskom i njemačkom od sada su dostupni turistima i građanima na sajtu ili Android i iOS aplikaciji izi.Travel.

  Aplikacija u zavisnosti od tačne lokacije korisnika automatski aktivira sadržajne i interesantne priloge

  Izi.TRAVEL je jedan od najvećih portala za audio vodiče na svijetu, sa preko 240.000 korisnika mjesečno i 2,6 miliona instaliranih aplikacija širom svijeta. Vodič sadrži detaljne opise znamenitosti duž rute, intervjue sa pojedinim mještanima naselja koja se nalaze duž rute, kao i detaljne informacije o istorijskim zanimljivostima.

  Aplikacija izi.TRAVEL sa audio vodičem je proaktivna, pa u zavisnosti od tačne lokacije korisnika, koju aplikacija prepoznaje, automatski aktivira sadržajne i interesantne priloge koji se tiču same lokacije.

  .

  „Panoramska ruta „Krug oko Korita“ dugačka je oko 65 km i uređena je tokom 2015. i 2016. godine. Duž rute je postavljena turistička signalizacija, uređena su četiri vidikovca na kojima su postavljene klupe i info table, a uređena je i pješačka staza u dužini od 5 km, dok je za muzej Marka Miljanova na Medunu urađen posebni audio vodič na crnogorskom i engleskom jeziku“, navodi se u saopštenjhu Ministarstva turizma.

  Javnosti su dostupne štampane mape na crnogorskom, engleskom, njemačkom, ruskom, albanskom, poljskom i francuskom jeziku, a na sajtu Nacionalne turističke organizacije dostupna je i elektronska brošura.

  Detaljne informacije o panoramskoj ruti „Krug oko Korita“ sa linkovima za download audio vodiča mogu se pronaći

  Izvor: Radio Televizija Crne Gore

  Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!