Disciplinski postupak protiv policajca, slupao službeno vozilo

422977f5eb8cc60323c36b0775648267_L.jpg

Disciplinski tužilac Ministarstva unutrašnjih poslova pokrenuo je postupak protiv J.Đ. starijeg policajca I klase za poslove javnog reda i mira u Centru bezbjednosti Budva, jer je izazvao udes i oštetio službeno vozilo.

Kako se navodi u rješenju o pokretanju disciplinskog postupka J.Đ. se službenim vozilom marke “opel astra”, 3. avgusta 2017. oko 6 časova kretao u Ulici prvoj u Petrovcu, u neposrednoj blizini hotela “Kastellastva”, kada je obavljao redovne poslove i zadatke predviđene patrolnim listom izazvao saobraćajnu nezgodu.

“On je dolaskom na kritično mjesto nastanka saobraćajne nezgode, pomjerio vozilo ulijevo neuvjerivši se prethodno da to može da učini na bezbjedan način, kojom prilikom dolazi do kontakta prednjeg lijevog dijela službenog vozila i zadnjeg desnog dijela parkiranog p.m.v. marke „ford“, vlasništvo M.S., usljed čega je na pomenutim vozilima nastala materijalna šteta”, navodi se u rješenju.

Time je počinio težu povredu službene dužnosti nepreduzimanje ili nedovoljno preduzimanje mjera za bezbjednost lica, imovine i povjerenih stvari.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!