Pogledajte kako je tekla policijska akcija u Danilogradu (VIDEO)

Službenici policije danas su, prilikom pretresa deset stanova u Danilovgradu, uhapsili J.K. (40) i oduzeli oružje, drogu, sredstva komunikacije i vozila.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pretreseni su stanovi koje koriste D.F, G.M, J.K, D.K, V.P, D.P, V.R, V.Đ, R.V, K.S, M.G. i N.G.

„Tom prilikom je pronađena puška, veća količina municije, određena količina materije za koju se sumnja da je marihuana, sredstva za korišćenje marihuane, vage za precizno mjerenje, 12 mobilnih telefona i tri automobila VW Golf VI, VW Golf VII i džip Range Rover“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će J.K. uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Iz policije su kazali da su službenici, u aktivnostima koje sprovode u borbi protiv organizovanog kriminala, od početka oktobra pretresli 195 lokacija na jugu i sjeveru i u centralnoj regiji, i to na lokacijama koje koriste članovi OKG, bezbjednosno interesantna lica i njima bliska lica. Priveden je veliki broj lica.

Kako su dodali, oduzeti su vatreno oružje i municija, hladno oružje, skupocjeni automobili, droga, sredstva komunikacije, ugovori i druga dokumenta, novac i druge stvari, a više osoba je uhapšeno.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!