Hapšenje zbog droge, A.Š. u bjekstvu

#UpravaPolicija

Policija je uhapsila sugrađanina M.Š.(25), dok tragaju za A.Š.(29), nakon što je u njihovoj kući pronašla osam kilograma marihuane i deset metaka.

.

„Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se M.Š. i A.Š. duži vremenski period bavili krjumčarenjem opojne droge marihuana tipa skanka, koju su, kako se sumnja, nabavljani od, za sada, nepoznatog lica sa namjerom daljeg stavljanja u promet na području Podgorice.A.Š. se nalazi u bjekstvu i policijski službenici ga potražuju zbog sumnje da je ranije počinio krvično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, istakli su iz policije.

Protiv njega je nadležnom tužiocuponijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici, koji je naložio da se M.Š. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Krivičnom prijavom za ovo krivično djelo obuhvaćen je i A.Š.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!