Iz kladionice i kazina ukrali 3.000 eura

#UpravaPolicije

Policija je u Rožajama uhapsila maloljetnog S.S. (17) i M.M. (19) zbog sumnje da su iz kladionice i kazina koristeći fantomke i uz prijetnju gasnim pištoljima i metalnih palicama ukrali 3.000 eura.

Foto: Ilustracija

„Službenici Uprave policije MUP-a – Odeljenja bezbjednosti Rožaje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili dva krivična djela razbojništvo i tom prilikom lišili slobode dva lica zbog sumnje da su počinila ova krivična djela“, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dodaje, policija je juče rasvijetlila dva razbojništva i to i kladionici „Volcano“ i kazinu „Kojot“.

Zbog sumnje da su počinili ta krivična djela policija je uhapsila maloljetnog S.S. (17) iz Rožaja i M.M. (19) iz Rožaja.

„Oni su, kako se sumnja, 02.12.2017. godine, koristeći fantomke i uz prijetnju gasnim pištoljima i metalnih palica, počinili krivično djelo razbojništvo na štetu kazina ‘Kojot’. Na isti način S.S. i M.M. su, kako se sumnja, 21.11.2017. godine počinili krivično djelo razbojništvo na štetu kladionice ‘Volcano’. Oni su, sumnja se, prilikom izvršenja ova dva krivična djela prisvojili oko 3.000 eura“, navodi se u saopštenju.

O događajima je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se lica uhapse a M.M. i privede uz krivičnu prijavu.

„Nakon salušanja, M.M. je sproveden sudiji za istragu Osnovnog suda u Rožajama koji je donio rješenje o određivanju pritvora, nakon čega je M.M. sproveden u ZIKS – zatvor Bijelo Polje. S.S. će takođe uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu za maloljetnike“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!