„Janko, kupiće ti majka komade ako još jednom podneseš krivičnu prijavu protiv Miloša Popovića

#JankoJoksimović #Prijetnje

„Samo dva dana nakon podnošenja krivične prijave protiv Miloša Popovića zvanog Alapača, raščinjenog službenika ANB-a, lovcu Janku Joksimoviću iz Bijelog Polja su putem telefona upućene ozbiljne prijetnje smrću, sledeće sadržine : „Janko pi*ko jedna platićeš mi što blatiš Miloša Popovića po Fejsbuku i portalu, biće ti zadnja krivična prijava koju si podnio, kupiće ti majka komade i tvoje i auta ti te neće moći da te prepozna a ni sahrani ko čovjeka“.

U vezi sadržaja prijeteće poruke Joksimović je za portal Kodex dao izjavu koju u nastavku prenosimo u cjelosti:

„Sa Milošem Popovićem sam u negovoru ( ne govorimo ) od prije oko tri godine. Razlog našeg negovora je taj što jedne prilike kada je htio da kupi moju kerušu „Velinku“ od mene, iako ja nijesam htio da je prodajem i od tog dana čovjek se na mene naljutio i počeo je da me progoni. Nas dvojica smo od tada u lošim odnosima, jer ja nisam prodavao moju kerušu „Velinku“ a on me prisiljavao da mu je prodam, osjetio sam da me ucjenjuje i primorava. Sa Milošem Popovićem sam posle tog se sretao više puta u našem gradu i sjećam se naših dva susreta koji su po meni važna i koja bi se mogla odnositi na ovu poruku, kada smo se sreli u veterinarskoj ambulanti „Grandov“ Miloš je bio sa D.Dulovićem i njih dvojica su doveli jednog kera na pregled u toj ambulanti. Kada sam ušao u pomenutu ambulantu, Popović Miloš je već bio tamo i stajao je iza šanka, odnosno šank je razdvajao mene i njega i tada mi je on u jednom trenutku prišao a nakon toga i rekao: „Ja ću tebe mali ušklopiti““

Drugi susret je bio u kafani „Kovren“ i dok sam sjedio u kafani sa svojim društvom, Miloš Popović je unio u kafanu svoju pušku Garabin sa snajperom, čitavo vrijeme je provokativno gledao u mene, repetirao pušku i rekao da može sa njom da ubije zeca na 2 000 metara, a ne šta drugo.

Putem medija se javno obraćam gospodinu Dejanu Peruničiću direktoru ANB-a i gospodinu Mevludinu Nuhodžiću ministru Crnogorske policije, da spriječe Miloša Popovića službenika ANB-a i njegov kriminalni klan da me terorišu, progone, prate i prijete smrću. Više puta sam se obraćao policiji u Bijelom Polju i tražio zaštitu, međutim prijetnje su postajale još češće i brutalnije, kao i praćenje autima koja se naizmenično mijenjaju, mislim da neko Popovića štiti i obavještava iz bjelopoljske policije.

Pošto su se prijetnje nastavile, ja sam o svemu obavijestio pripadnike mog plemena Joksimoviće i uže rodbine, i odlučili smo da ako se prijetnje nastave a policija ne spriječi Popovića u njegovom nasilničkom ponašanju, bićemo primorani u samoodbrani da uzmemo zakon u svoje ruke“.

Kodeh.me

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!