Kod Nikšićanina pronađeni herion i kokain

#UpravaPolicije

Nikšićka policija uhapsila je sugrađanina I.K. (27) nakon što je u njegovom stanu pronašla heroin i kokain.

Foto: rtcg.me/Ilustracija

„Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojne droge na teritoriji Opštine Nikšić, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je 11.01.2018. godine, pretresla stan i druge prostorije koje koristi I.K. (27) iz Nikšića.

„Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 11 pvc kesica sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine od oko 40 grama, devet pvc kesica sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain ukupne mase oko 5 grama, vagu za precizno mjerenje kao i pribor za pakovanje“, kazali su iz policije.

O događaju je, dodaju, obaviješten dražavni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da mu se I.K. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počnio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!