Na Velikoj plaži pronađeno 450 grama marihuane

marihuana-droga-ili-lijek.jpg

Ulcinjska policija je juče na prostoru Velike plaže i Ušća Ade Bojane pronašla i oduzela oko 450 grama marihuane koja je bila zakopana i odbačena. Tri osobe su procesuirane zbog droge, dok je prekršajno kažnjeno 19 stranaca koji nisu prijavili boravak, a mjera otkaz boravka izrečena je za 10 stranih državljana koji nisu ispunjavali uslove za boravak u Crnoj Gori.

Policija je, kako su saopštili, u blizini plaže “Ivana” na Velikoj plaži i na prostoru Ade Bojane kontrolisala više osoba i šatora u kampu, kao i okolni teren.

“Na jednom mjestu je pretragom, uz angažovanje službenog psa za otkrivanje droga, zakopana u zemlji, pronađeno 313 grama marihuane. Osim toga, pronađena je i odbačena kesa sa 124 grama marihuane, i još dvije kesice sa 8,7 grama”, saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv 19 osoba izdati su prekršajni nalozi zbog prekršaja iz Zakona o strancima koji se odnosi na neprijavljivanje boravka.

“Za 10 lica izrečena je mjera otkaz boravka shodno neispunjavanju uslova za boravak u našoj državi iz ovog Zakona, dok su tri lica prekršajno procesuirana nadležnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga”, navode u Upravi policije.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!