Ne zna se gdje je Stanović, uskoro se predaje tužilaštvu

IP1k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWXpBN01EQV8vMjEyOTVkZDhmN2I5MWFiZDAyMjdjZGMwODg3MzA2ZGYuanBlZ5GTAs0EsACBoTAB.jpg

Policija još uvijek traga za Arsenijem Stanovićem (21) zbog sumnje da je u naselju Dobrota ubio ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu (32).

Današnje Vijesti pišu da će se Stanović uskoro predati tužilaštvu.

To je Vijestima potvrdio advokat Zoran Piperović, kojeg je Stanovićev otac, Zoran, kontaktirao u namjeri da ga angažuje kao pravnog zastupnika.

“Mene je kontaktirala porodica Stanović, u namjeri da me angažuje ukoliko bude pokrenut postupak protiv njihovog sina, a tiče se ubistva ukrajinske državljanke. Konkretno, razgovarao sam sa njegovim ocem, koji mi je kazao da on još ne zna gdje mu se nalazi sin, da pokušava uz pomoć rođaka da sa njim kontaktira, da se nada da će u dogledno vrijeme u tome da uspije i da će se, ukoliko tužilaštvo pokrene postupak, njegov sin, naravno prijaviti dežurnom tužiocu”, rekao je Piperović.

<<<Zločin iz strasti, osumnjičeni za ubistvo Ukrajinke u bjekstvu<<<

Obdukcioni nalaz Lašmanove još nije gotov, ali preliminarnim nalazima je konstatovano više ubodnih rana po tijelu, nanijetih nožem, kao i da je korišćen tupi predmet kojim joj je smrskana glava.

Istražitelji su provjerili granične prelaze, ali nije zabilježeno da je napustio Crnu Goru. Ipak, s obzirom na težinu klivičnog djela koje mu se stavlja na teret, ne isključuju mogućnost da je izašao ilegalno.

<<<Ubistvo Lašmanove: Raspisana potraga za Arsenijem Stanovićem<<<

Njegov otac, šef ispostave granične policije na Aerodromu Tivat Zoran Stanović smijenjen je sa te funkcije.

<<<Smijenjen Zoran Stanović, otac osumnjičenog za ubistvo Ukrajinke<<<

Istragom je utvrđeno da je zločin počinjen iz strasti. Stanović je ranije bio u emotivnoj vezi sa Lašmanovom.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!