Nikšićanin uhapšen zbog sumnje da je pretukao sugrađanina

lisice-hapsenje-2-1000x555.jpg

Nikšićanin M.L. (21) uhapšen je zbog sumnje da je 27. jula nanio teške tjelesne povrede sugrađaninu V.D. (52), saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju policije se navodi da je dežurnoj službi CB Nikšić je, 27. jula oko 1.25 časova, telefonom javljeno da u ulici Novice Cerovića jedna osoba nepolično leži na asfaltu.

“Policijski službenici su odmah po prijemu obavještenja izašli na lice mjesta i zatekli V.D. koji je imao vidne povrede u potiljačnom dijelu glave. Povrijeđeni je nakon pružene hitne ljekarske pomoći zbog težine povreda iz Nikšića transportovan u Klinički centar Crne Gore radi dalje hospitalizacije i liječenja. Ljekari KCCG-a su utvrdili da je V.D. zadobio frakturu lobanje”, ističu u Upravi policije.

Ubrzo je policija utvrdila da je V.D. fizički napao M.L. (21) iz Nikšića.

“M.L. je ubrzo uhapšen i priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću zbog postojanja osnovane sumnje
da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. Nakon saslušanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju M.L. u službenim prostorijama do privođenja nadležnom sudiji za istagu Osnovnog suda u Nikšiću. Policijski službenici CB Nikšić su obezbijedili materijale i personalne dokaze, te protiv osumnjičenog M.L. podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnesene protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!