NOVI DETALJI: Kamere nijesu snimile Stanovića na mjestu ubistva, tijelo Lašmanove nađeno neposredno nakon smrti

Nadzorne kamere na širem području oko mjesta ubistva Ukrajinke Anastasije Lašmanove nisu snimile Arsenija Stanovića, koji se za sada jedini potražuje u istrazi o svirepom ubistu ove djevojke koje se dogodilo u noći 11. maja , saznaje portal Standard iz vrha Uprave policije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stanović i Lašmanova (FOTO: Fejsbuk)

Standard donosi nove detalje iz istrage koji ukazuju da je Lašmanova ubijena neposredno prije pronalaska njenog leša.

Prema nezvaničnim informacijama, kotorska policija je oko 20 časova, kobnog dana, dobila informaciju o smrti ove Ukrajinke, koja je na teritoriji crnogorskog primorja, a i Podgorice, bila poznata u širim biznis krugovima. Kada su ekipe policije stigle u njen stan, koji se nalazi u suterenu stambene zgrade u Dobroti, prizor je bio stravičan.

Po njenom tijelu bilo je dosta rana, a krvi je bilo svuda oko njenog beživotnog tijela. Nezvanično, njeno tijelo tada se još nije bilo ohladilo, što ukazuje da je smrt nastupila u vremenskom periodu najduže nekoliko sati prije dolaska policije.

Tokom istrage saslušan je obiman broj ljudi koji su bili u kontaktu sa njom privatno i poslovno. Tragom provjera njenih intimnih odnosa, došlo se do imena Arsenija Stanovića sa kojim je posljednjih godina prema tvrdnjama upućenih, i fotografija sa društvenih mreža, bila u emotivnoj vezi.

Pokušaj da policija dođe i do njega u cilju prikupljanja informacija i saslušanja to nije bilo moguće, što inspektore kriminalističke policije navodi na sumnju da je ovaj mladić u bjekstvu. Da li je on izvršilac zločina ili zna nešto više o tome policija za sada sa sigurniošću ne može da potvrdi, svakako iz stana Lašmanove prema informacijama istrage izuzet je i DNK osobe za koju se sumnja da je izvršila ovo djelo. Provjerom i upoređivanjem sa DNK profilom Stanovića, kada bude dostupan policiji, biće sa sigurnošću poznato da li je on ubio Lašmanovu.

Za sada policija zvanično nema ime osumnjičenog ubice. Tokom uviđaja izuzeto je mnoštvo biološkog materijala i drugih tragova koji će biti vještačeni i koji će pomoći kompletnom rasvjetljavanju zločina.

Izvor: Standard

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

1 komentar

  1. Crnogorska policija je jedna od najnesposobnijih policija na svijetu.Mojkovački čobani bez škole ne mogu riješiti ni najjednostavnije sličajeve.

Comments are closed.