Novljanin uhapšen zbog pokušaja ubistva

Novi-napad-nozem-u-Izraelu-palestinskog-napadaca-ubila-vojska.jpg

Policija je uhapsila J.M. (37) iz Herceg Novom zbog sumnje da je, nakon svađe, nožem pokušao da ubije sugrađanina R.M. (34). Srećom R.M. nije životno ugrožen, saopštila je Uprava policije.

“Dežurnoj službi policije u Herceg Novom jutros u 04.35 časova, građani su prijavili da je u parku Boka, u neposrednoj blizini noćnog kluba, došlo do rasprave između dvije osobe, nakon čega je a potom i upotrebe noža. Policija je blokirala grada a potom je interventa policija uhapsila J.M. kod zgrade Pošte u Herceg Novom”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

J.M. je sproveden u službene prostorije CB Herceg Novi, dok je R.M. ukazana medicinska pomoć u PZU Bolnica Meljine, gdje je ljekar utvrdio da su tri povrede R.M. nanijete nožem.

“R.M. je, prema informacijama koje posjedujemo, stabilnih parametara i van životne opasnosti. Sprovedenom kriminalističkom obradom, pretragom terena i obavještenjima od građana, prikupljene su sve materijalne i druge činjenice koje ukazuju na postojanje osnovane sumnje da je J.M. izvršilac ovog krivičnog djela”, ističu u Uprave policije.

O ovom događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je kvalifikovao ovo krivično djelo, te naložio da se protiv J.M. podnese krivična prijava.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!