Osumnjičen da je zlostavljao djevojku

#UpravaPolicije

Podgorička policija uhapsila je sugrađanina L.D. (43) zbog sumnje da je zlostavljao djevojku A.J., koju je skoro dva dana držao zatvorenu u svojoj kući, saopštila je Uprava policije.

Ilustracija

Uhapšenog policija sumnjiči da je počinio krivično djelo „protivpravno lišenje slobode sa krivičnim djelom zlostavljanje na štetu A.J iz Podgorice“.

Policija navodi da se L.D. sa djevojkom 7. oktobra oko 19:00 časova, po dogovoru, našao na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, nakon čega su otišli u njegovu kuću u mjestu Dušići.

„Nakon kraćeg verbalnog konflikta, L.D. je, kako se sumnja, oštećenoj zadao više udaraca u glavu i potom je nastavio da je fizički i psihički zlostavlja“, saopštila je policija.

L.D. je, sumnja se, oštećenu A.J, mimo njene volje, držao zatvorenu do 09. oktobra godine do 8.00 časova, kada joj je dozvolio da ode iz iz kuće radi ukazivanja pomoći, uz prijetnju da nikome ništa ne kaže.

Pročitajte još:   Optuženima za stvaranje kriminalne organizacije produžen pritvor

„A.J. je ukazana medicinska pomoć. Policiji je prijavljen događaj. Konstatovano je da je A.J. zadobila više lakših tjelesnih povreda“, saopštila je policija.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da L.D. bude uhapšen i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!