Oteo pa dva dana zlostavljao djevojku? Lisice na ruke momku iz PG

Podgorička policija privela je sugrađanina Ludvig Dušević (43) zbog sumnje da je oteo i  dva dana fizički i psihički zlostavljao djevojku A.J., saopšteno je iz Uprave policije.

FOTO: Kurir.rs
FOTO: Kurir.rs

“Službenici CB Podgorica juče su uhapsili Duševića (43) iz Podgorice, zbog sumnje da je protivpravno lišio slobode i zlostavljao A.J iz Podgorice. On se sa oštećenom  7. oktobra oko 19,00 časova, po prethodnom dogovoru, našao na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, nakon čega su otišli u njegovu kuću u mjestu Dušići. Nakon kraćeg verbalnog konflikta, Dušević je, kako se sumnja, oštećenu više puta ošamario i potom je nastavio da je fizički i psihički zlostavlja”, navodi se u saopštenju.

Dušević je, sumnja se, oštećenu A.J, mimo njene volje, držao zatvorenu do 9. oktobra u 08.00 časova, kada joj je dozvolio da se taksi vozilom udalji iz kuće radi ukazivanja pomoći, uz prijetnju da nikome ništa ne kaže.

Pročitajte još:   Osumnjičeni tvrde da nije bilo otmice: Lambulićima pritvor, Miranovići se brane sa slobode

A.J. je ukazana medicinska pomoć. Policiji je prijavljen događaj. Konstatovano je da je A.J. zadobila više lakših tjelesnih povreda.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Dušević uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje.

Izvor: standard.co.me

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!