Oteo pa dva dana zlostavljao djevojku? Lisice na ruke momku iz PG

Podgorička policija privela je sugrađanina Ludvig Dušević (43) zbog sumnje da je oteo i  dva dana fizički i psihički zlostavljao djevojku A.J., saopšteno je iz Uprave policije.

FOTO: Kurir.rs
FOTO: Kurir.rs

“Službenici CB Podgorica juče su uhapsili Duševića (43) iz Podgorice, zbog sumnje da je protivpravno lišio slobode i zlostavljao A.J iz Podgorice. On se sa oštećenom  7. oktobra oko 19,00 časova, po prethodnom dogovoru, našao na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, nakon čega su otišli u njegovu kuću u mjestu Dušići. Nakon kraćeg verbalnog konflikta, Dušević je, kako se sumnja, oštećenu više puta ošamario i potom je nastavio da je fizički i psihički zlostavlja”, navodi se u saopštenju.

Dušević je, sumnja se, oštećenu A.J, mimo njene volje, držao zatvorenu do 9. oktobra u 08.00 časova, kada joj je dozvolio da se taksi vozilom udalji iz kuće radi ukazivanja pomoći, uz prijetnju da nikome ništa ne kaže.

A.J. je ukazana medicinska pomoć. Policiji je prijavljen događaj. Konstatovano je da je A.J. zadobila više lakših tjelesnih povreda.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Dušević uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje.

Izvor: standard.co.me

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!