„Pljačkao vilu, pao sa krova i stradao“: Crnogorac poginuo u Italiji

Stariji par je ispred svoje kuće pronašao beživotno tijelo čovjeka, za koga se predpostavlja da je pedesetogodišnji D.J. iz Podgorice, javlja Il Pikolo.

Pored tijela pronađena su dva šrafcigera, mnogo novca i dragocjenosti, za koje se predpostavlja da su dobit od prethodne pljačke.

Prema predpostavkama italijanske policije, crnogorski državljanin se peo preko oluka, sa ciljem da stigne do prvog sprata male vile u ulici Skaljoni, u Trstu, kako bi opljačkao vilu koja se nalazi u ovoj ulici, a čiji su vlasnici odsutni. Iz nepoznatih razloga, koji tek treba da se razjasne, čovjek je pao i umro odmah.

Incident se dogodio tokom vikenda, ali su vlasnici kuće, stariji par, našli beživotno tijelo čovjeka, koji je državljanin Crne Gore, starosti oko 50 godina, u ponedeljak 4. decembra.

Kako prenose italijanski mediji, tijelo je bilo na zadnjoj strani kuće, a u blizini su bili slomljeni ostaci oluka i djelovi oštećene nadstrešnice. Karabinjeri, koji su intervenisali na licu mjesta, pronašli su dva velika šrafcigera na tijelu, za koje sumnjaju da ih je crnogorski državljanin koristio kako bi obijao brave.

„Čovjek je takođe imao dosta gotovine i razne vrijednosti, za koje sumnjamo da su „prihodi“ od prethodne pljačke“ navode nadležni organi.

Zbog niskih temperatura ovih dana, forenzičari ne mogu ustanoviti tačno vrijeme kada se desila smrt.

Čovjek koji je odmah identifikovan zato što je sa sobom nosio dokumenta, je beskućnik i ilegalno je boravio u Italiji.

blob:http://video.gelocal.it/a136ce2c-152d-444b-9cbf-58fa97750ab2

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!