Podgorica: Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Podgoričanin V.V. (33) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je u svom stanu pokušao da ubije D.U.

Ilustracija

Kako je saopšteno, Službe hitne medicinske pomoći obavijestila je sinoć oko 20.30 sati policiju da se kod nalazi D.U. sa povredama iz nasilja.

„Nakon ukazane prve pomoći D.U. je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra. Službenici CB Podgorica su u prostorijama Urgentnog bloka obavili razgovor sa ljekarom koji se nije precizno izjasnio o težini povreda, ali je konstatovao da je D.U. zadobio povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudnog koša dubine 7 – 8 cm, usljed čega je izgubio veću količinu krvi, i da ima više razderotina u predjelu glave“, saopštila je Uprava policije.

Policija je dobila djelimični opis napadača muškarca, nakon čega su službenici Interventnog tima Grupe za obezbjeđenje ličnosti i objekata, u dijelu grada Preko Morače, zaustavili i legitimisali V.V. kod kojeg su pronašli nož – britvu sa tragovima krvi, a koju je V.V, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela.

„O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu uviđajne mjere i radnje“, naveli su iz policije.

Sumnja se da je V.V. u svom stanu u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog konflikta, oštećenom D.U. nožem nanio jednu ubodnu ranu u predjelu grudnog koša.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!