Predao se Arsenije Stanović, osumnjičen za ubistvo Ukrajinke

IMG-fab9e79ddcbf871cbc5ab79de99d341c-V.jpg

Arsenije Stanović (22) osumnjičen da je, 11. maja, u Kotoru ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu predao se danas policiji, saopšteno je CdM-u iz policije.

<<<U Kotoru pronađeno tijelo Ukrajinke, izbodena nožem<<<

On se policiji prijavio u pratnji oca Zorana Stanovića i advokata Zorana Piperovića.

<<<Zločin iz strasti, osumnjičeni za ubistvo Ukrajinke u bjekstvu<<<

Tijelo Lašmanove policija je našla u petak uveče u njenom stanu u Kotoru. Obdukcioni nalaz Lašmanove još nije gotov, ali preliminarnim nalazima je konstatovano više ubodnih rana po tijelu, nanijetih nožem, kao i da je korišćen tupi predmet kojim joj je smrskana glava. Stan u kome je ubijena Lašmanova bio je ispreturan, a krvi je bilo na sve strane.

<<<Ubistvo Lašmanove: Raspisana potraga za Arsenijem Stanovićem<<<

Anastasia Lašmanova i Arsenije Stanović su bili donedavno u emotivnoj vezi, i prema nezvaničnim saznanjima on je raskid teško podnio. Lašmanova je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procjenama, vrijedi na desetine miliona eura. Riječ je o direktorici kompanije Sea trejd, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel Mimoza i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks Perla.

Lašmanova je bila vlasnica salona ljepote Femme fatale koji se nalazi u hotelu Tre kane u Budvi.

Otac Arsenija Stanovića, Zoran je prije nekoliko dana smijenjen sa mjesta šefa granične policije, ispostave Aerodrom Tivat.

<<<Smijenjen Zoran Stanović, otac osumnjičenog za ubistvo Ukrajinke<<<

A.O.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!