Pretresi u Boki, pronađeno oružje, municija, kokain…

policija-ilustracija.jpg

Crnogorska policija je danas u nastavku akcije Boka, na teritoriji Herceg Novog, Kotora i Tivta pretresala stanove i druge prostorije na pet lokacija i zaplijenila oružje, municiju, kokain, sredstva komunikacije i ugovore.

“U Herceg Novom pretresani stanovi i druge prostrije koje koriste B.K. (24) i G.K. (43), u Kotoru su pretresani stanovi i druge prostorije koje koriste D.R. (21), Z.R. (46), dok je u Tivtu pretresana lokacija koju koristi S.J. (35). Tokompretresa policija je pronašla i oduzela tri puške, 411 komada municije, startni pištolj, kesicu kokaina, mobilni telefon marke „Blackberry”, lap-top i više ugovora o kupoprodaji nekretnina na crnogorskom primorju, a koji će biti predmet daljih provjera policije”, saopštila je Uprava policije.

Pronađeno oružje, municija i droga biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. Nakon sprovedenih vještačenja protiv osoba kod koji su pronađeni ovi predmeti biće podnijete odgovarajuće krivične i prekršajne prijave.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar