Pretresli više kuća našli pištolj i drogu

#UpravaPolicije

Policija je danas pretresima više kuća u Herceg Novom pronašla i oduzela pištolj, kao i praškastu materiju za koju sumnjaju da je heroin.

Oduzeti predmeti

“Službenici CB Herceg Novi su zajedno sa službenicima Odsjeka, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom, izvršili pretrese kuća i drugih prostorija koje koriste S.D. (32), P.Đ. (26), M.J. (27) i D.T. (34), svi iz Herceg Novog“, saopšteno je iz Uprave policije.

U stanu koji koristi M.J. pronađeno je i oduzeto: drvena palica tzv. bejzbolka, četiri mobilna telefona u kojima su se nalaze tri SIM kartice različitih operatera, gasni pištolj marke „Autom pistole“ kalibra 8 mm sa okvirom, PVC kesa sa sadržajem praškasta materija svijetlobraon boje, nepoznatog projekla, nalik na opojnu drogu heroin, težine oko 75 grama, kao i vaga za precizno mjerenje proizvodjača „Vivax“ na kojoj je bilo tragova praškaste materije svijetlobraon boje.

Oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

„O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Herceg Novom, kao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se o kvalifikaciji događaja izjasniti nakon vještačenja“, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!