Pročitali izjavu Zorana Bećirovića

Suđenje Veselinu Pejoviću, vlasniku Kombinata aluminijuma u Podgorici, koji je optužen za ugrožavanje sigurnosti poslanika DF-a Nebojše Medojevića, odloženo je juče u Osnovnom sudu u Podgorici za 9. april. Kako sud ponovo nije uspio da pronađe svjedoka Zorana Bećirovića, zbog čega je suđenje više puta odlagano, stranke u postupku bile su saglasne da se prihvati iskaz koji je on dao u Osnovnom državnom tužilaštvu 24. februara prošle godine.

Tom prilikom, prema saznanjima „Dana”, Bećirović je kazao da je Pejović prišao Medojeviću na aerodromu „Nikola Tesla” u Beogradu i upitao ga: „Znaš li ti ko sam ja”. Kada je Medojević odgovorio da ne zna ko je, Pejović ga je upitao „kako si znao ko sam kad si lagao i pljuvao mene i moju porodicu”. Poslije toga, kako je tvrdio Bećirović, Pejović je udario Medojevića.

Sudu je stigao dopis da Bećirović ima prijavljen boravak na adresi u Podgorici sa koje je ranije vraćen poziv kao neuredno dostavljen. Takođe, granična policija dopisom je obavijestila sud da je poslednji put ovaj svjedok granicu Crne Gore prešao ulazeći na teritoriju naše države i to 14. februara.

Na jučerašnje suđenje nije se pojavio ni oštećeni Medojević. Na prošlom suđenju sudija Larisa Mijušković Stamatović izdala je nalog da poslaniku D [. . .]

Na link ispod možete pogledati kompletnu verziju teksta.

Izvor: DAN

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!