Srpski policajac na potjernici u Crnoj Gori: Ranio mladića dok je tražio krave

Crnogorska policija osumnjičila je službenika MUP Srbije S.V. za ranjavanje sedamnaestogodišnjeg F. M. u selu Stupnje u blizini granice Srbije i Crne Gore prije nešto više od godinu dana.

Rezultat slika za полиција

Ilustracija: Dzenarika

Kako su iz bjelopoljskog Višeg državnog tužilaštva potvrdili za medije, sumnja se da je policajac ispalio hice tokom akcije policije na granici Srbije.

– Podignuta je optužnica protiv S.V. i sledeće nedelje biće raspisana potjernica, pošto nije dostupan crnogorskom pravosuđu – potvrđeno je iz tužilaštva.

Pucnjava u kojoj je ranjen mladić dogodila se 13. novembra 2016. Ranjeni je bio u automobilu s rođakom kada su iznenada automobil pogodili meci.

– U tom trenutku u toku je bila akcija hapšenja švercera iz Tutina. F.M. i njegov rođak džipom su krenuli da traže krave, kada su mladića dva metka pogodila u obije noge – navode oni.

Posle ranjavanja, iz MUP Srbije navodno je saopšteno da je svim policajcima koji su toga dana učestvovali u potjeri uzeta parafinska rukavica i da je utvrđeno da niko od njih nije pucao.

Izvor: Volim Podgoricu 

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!