U Skadru povrijeđena radnica RTCG

#MinistarstvoVanjskihPoslova #AlbanskaPolicija #CrneGore

U eksploziji u Skadru povrijeđeno je šest osoba, do kojih dvije teže. Meta napada je bio albanski biznismen Ljuljzim Kula, potvrdila je albanska policija. U neposrednoj blizini mjesta ekspolozije, koja se dogodila oko 10:30, u strogom centru grada, zatekla se i ekipa Televizije Crne Gore.

Sa lica mjesta (Screenshot You Tube)

Među povrijeđena je i radnica RTCG R.G, koja je nakon ukazane pomoći u bolnici u Skadru, otpuštena ali će po povratku u Crnu Goru morati da se javi ljekarima u Kliničkom centru.

Naši reporteri su nam javili da su slike sa trga Rus uznemirujiće, da je situacija haotična i da je pravo čudo da nije bilo težih posljedica.

Ekipa Televizije Crne Gore vratiće se u Crnu Goru čim bude završen uviđaj.

Albanski mediji navode da je ekspoloziv bio bio postavljen na motoru, koji se nalazio ispred zgrade u kojima su i prostorije srpsko-crnogorske manjine.

O događaju je obaviješteno Ministarstvo vanjskih poslova i naša ambasada u Tirani čije je osoblje odmah krenulo u Skadar.

Čim se reporteri TVCG vrate iz Skadra, u našim narednim informativnim emisijama prikazaćemo snimke koje su oni danas zabilježili nakon eksplozije.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!