УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ: Кривична пријава против Цетињанина, ранио сам себе

Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, у садејству са службеницима Форензичког центра, расвијетлили догађај из децембра 2017. и том приликом против једног безбједносно интересантног лица поднијели кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починило кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја, саопштено је из Управе полиције.

Related imageИлустрација: Радио Грачаница

„Наиме, дежурна служба ОБ Цетиње је, 29.12.2017 око 22 сата обавијештена од стране медицинског особља Службе ХМП у Цетињу да је на указивање љекарске помоћи примљено лице Ф.К. (29) из Цетиња са повредом од ватреног оружја. Након указане љекарске помоћи у ХМП Цетиње и Општој болници „Данило И” у Цетињу он је транспортован у ЈЗУ Специјална болница за ортопедију, неурохирургију и неурологију „Васо Ћуковић” у Рисну, ради даље хоспитализације. Приликом узимања изјаве од повријеђеног, који је иначе безбједоносно интересантно лице, он полицијским службеницима није саопштио информације које би користиле у расвјетљавању догађаја“, наведено је у саопштењу.

Предузимајући оперативне мјере и радње службеници ОБ Цетиње су све изузете предмете и трагове прослиједили у Форензички центар ради вјештачења.

„Након извршених вјештачења, резултати су указали на сумњу да је Ф.К. задобио тјелесну повреду од ватреног оружја, на начин што је он испалио пројектил и том приликом је дошло до саморањавања.

Службеници ОБ Цетиње су данас, 15.05.2018. године, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Цетињу против Ф.К. поднијели кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја“, додаје се у саопштењу УП.

Извор: Антена М

Advertisements
Желите рекламу на Порталу Црна Гора? Јавите нам се!

Желите и Ви да пишете за Црну Гору? Придружите нам се!