Vozač negirao da se zaletio u Vuksanovića

#DonjaLastva #RegistarskeTablice #AdrijanVuksanović #DržavniTužilac

Vozač kojeg je poslanik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović prijavio da se na njega zaletio automobilom velikom brzinom negirao je u policiji te navode. Tužilac se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela.

Adrijan Vuksanović (foto: skupstina.me)

Vuksanović je sinoć u 23.30 sati prijavio policiji da se na njega, dok je šetao rivom u naselju Donja Lastva u Tivtu, zaletio automobil marke „VW Polo“ velikom brzinom, te da je morao da skoči u stranu.

On je uspio da vidi registarske tablice automobila, a policija je brzo pronašla vozilo i na informativni razgovor privela vozača S.R, povodom prijave Vuksanovića.

„U svojoj izjavi S.R. je negirao navode Vuksanovića, te je naveo da se vraćao iz Gornje Lastve ali da prolaskom navedenim putem nije ni primjetio Vuksanovića“, saopšteno je iz policije.

Navodi se da je identifikovan i suvozač, V.S. iz Tivta, koji je u prostorijama OB Tivat dao izjavu identičnu izjavi S.R.

„O dogođaju je upoznat državni tužilac u ODT u Kotoru koji se izjasnio da u opisanom događaju nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, kazali su iz policije.

Dodaje se da je o potupanju policije i o stavu nadležnog tužioca upoznat i Vuksanović.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!