„Boje“ Asmira Lucevića

Izložba fotografija Asmira Lucevića pod nazivom „Boje“, koje prikazuju prirodne ljepote Turske i Crne Gore otvorena je sinoć u prostorijama Asocijacije alumnista Turske u Podgorici.

Foto: „24 fotografije koje prikazuje pejzaže“ (Foto: Anadolija)

Izložene su 24 fotografije koje prikazuje pejzaže, vodu, planine i ljepote Crne Gore i Turske.

Lucević je svršeni student Univerziteta Gazi u Ankari.

Ambasador Serhat Galip je istakao da je ponosan što studenti koji se vrate iz Turske u Crnu Goru, nakon završenih studija, nastavljaju da daju svoj doprinos.

Foto: „Izložba fotografija Asmira Lucevića“ (Foto: Anadolija)

„Asmir je uspješno završio studije u Turskoj i vratio se u Crnu Goru. U Turskoj trenutno studira više od 200 crnogorskih studenata. Turska će nastaviti da i dalje daje stipendije uspješnim studentima iz Crne Gore. Jako sam ponosan što i danas studenti koji se vraćaju sa studija u Turskoj, nastavljaju da daju doprinos Crnoj Gori na svakom polju. Zahvaljujem se Asmiru koji nam je svojim fotografijama dočarao prirodne ljepote Turske i Crne Gore. Živjelo crnogorsko-tursko prijateljstvo“, poručio je Galip.

Autor izložbe Asmir Lucević kazao je da je za njega svaki motiv okupljanja svečanost, a prisutne na izložbi pozdravio je i Muharem Jilmaz, ispred Direkcije za dijasporu i srodne zajednice Republike Turske.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar