Puzzlijada i turnir “Ne ljuti se čovječe” 18. novembra

#Citywalk #DječijaManifestacija

puzzle_5732db596d012.jpg

Udruženje Pčelica i Mall of Montenegro u subotu, 18. novembra, povodom Svjetskog Dana prava djeteta, organizuje takmičenje djece u slaganju slagalica i turnir u igri “Ne ljuti se čovječe”. Puzzlijada će tradicionalno biti održana po deveti put uz prigodna takmičenja i kulturno umjetnički program.

Manifestacija će se održati od 10-17h. Cilj manifestacije je da kroz pjesmu, igru, edukativne i kreativne radionice motiviše djecu i roditelje da što više koriste igre koje razvijaju i podstiču psiho-fizički razvoj. Igra “Ne ljuti se čovječe”, koja je univerzalna i ruši sve polne, uzrasne i ostale tabue među djecom i odraslima, uz takmičenje u slaganju slagalica, ukazuje na to da je takmičenje zdravo, da je podsticajno i da se kroz ovakav javni način promoviše tolerancija, fer-play igra i prihvatanje poraza i pobjede na pravi način.

Pozitivan idol, primjer i ličnost našeg djetinjstva, koji je obilježio odrastanje i književnost naših naroda je svakako dječiji pjesnik Ljubivoje Ršumović-Ršum, koji će na ovoj manifestaciji upriličiti kulturno-umjetnčcki program i biti specijalni gost Udruženja i shoping centra Mall of Montenegro. Posjetioce pored bogatog programa i takmičenja, očekuju i kreativne i edukativne radionice za djecu svih uzrasta.

Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom TC Mall of Montenegro, hotela Ramada, Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada i mljekare Srna, kao i kompanije Podravka i Kuće kafe i čaja.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!