Filmska potjera u Baru: Osumnjičeni bježao od policije, pa skočio sa drugog sprata

Foto: Ilustracija

#Potejra #Bar
Barska policija danas je nakon bjekstva uhapsila državljanina Srbije S.C. (28) zbog sumnje da je izvršio neka krivična djela. Policija je, postupajući na osnovu operativne informacije da se u jednom iznajmljenom „štek“ stanu kriju lica za koja se sumnja da su izvršioci krivičnih djela, došla na navedeno mjesto gdje je zatekla S.C.On se po dolasku policije zaključao u stan koji se nalazi na drugom spratu.

-Kako bi izbjegao hapšenje osumnjičeni je skočio sa drugog sprata stambene zgrade na tle, sa visine od preko 10 metara, i dao se u bjekstvo. U akciji hvatanja odbjeglog lica učestvovali su i službenici Interventne jedinice, koji su zajedno sa službenicima CB Bar brzom i efikasnom akcijom lišili slobode ovo lice pola sata nakon bjekstva, u naselju Šušanj- naveli su iz Uprave policije.

Osumnjičeni je prilikom hapšenja dao na uvid ličnu kartu koja glasi na ime drugog lica, a stvarni identitet osumnjičenog (S.C. (28) iz Republike Srbije utvrđen je u službenim prostorijama CB Bar.

Pretresom spornog stana stana pronađen je pištolj marke CZ M57 kalibra 7,62mm sa okvirom u kojem se nalazilo sedam metaka istog kalibra, veću količinu predmeta i garderobe za koje se sumnja da potiču iz krivčnih djela počinjenih na štetu butika „Benetton“ i radnje „Tehnostil“.

Standard

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!