Novaković: Sjutra Kolegijum raspravlja o privatizaciji Luke

#LukaBar #RadomirNovaković #CrneGore #VladeCrneGore

radomir-novakovic-cakan.jpg

Saopštenjem za medije, nakon sjednice SO Bar, oglasio se predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković. U njemu se kaže:

“Na današnjem XVIII zasijedanju Skupštine Opštine Bar, 20. marta 2017. godine, predsjednik Skupštine Opštine Bar, Radomir Novaković, sazvao je za sjutra 21. marta, sa početkom u 11:00, sjednicu Kolegijuma, na kojoj će se raspravljati o prekinutoj XVI sjednici Skupštine.

Naime, na XVI sjednici Skupštine ostala je rasprava po tački dnevnog reda “Informacija o privatizaciji a.d. Luka Bar putem prodaje dijela akcija koje se nalaze u svojini države Crne Gore”. Saglasnost Zaključku sa Kolegijuma, u novembru mjesecu prošle godine, predsjednik Skupštine se u dva navrata obraćao Savjetu za privatizaciju i kapitalne projekte Vlade Crne Gore i tražio da se Skupštini dostavi odgovarajuća informacija o navedenoj prodaji.

S obzirom na to da po navedenom zahtjevu do sada nije dostavljena odgovarajuća informacija, predsjednik Skupštine će, zajedno sa predsjednicima klubova odbornika, o ovome donijeti određene zaključke.

Izvor: Bar Info

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!