Demokrate: Berane je duplo pobijedilo DPS

Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Novica Obradović saopštio je da je porazom Demokratske partije socijalista Berane uistinu pobijedilo, te da odbrana opozicione pobjede u tom gradu dodatno dobija na značaju.

Novica Obradović

„I po ko zna koji put nakon što dožive nokaut, DPS po principu `lopov na ulici viče držite lopova`, u tragikomičnom stilu, svoju krivicu za poraz prebacuje na druge. I onda slijedi paradoks nad paradoksima: DPS, čiji su najviši državni i lokalni funkcioneri priznali da su šefovi i članovi organizovanih kriminalnih grupa, optužuje nekoga za političku korupciju“, kazao je Obradović.

Kako je rekao, na taj način samo pokazuju „da se od sinoćnjeg nokauta još uvijek nisu oporavili, pa su izgubljeni i u prostoru i u vremenu“.

„I nevjerovatno je da su ustvrdili kako im dvostruki poraz daje zamajac za predsjedničke izbore. Stvarno treba biti žestoko dezorjentisan kako bi se sa ovakvim kontradiktornim fluskulama izašlo u javnost. Toliko su sigurni u pobjedu njihovog kandidata i toliko ih, kako kažu, ne interesuje kandidat opozicije, da su već neko vrijeme na muci ko bi to uopšte mogao biti. Jasno je i zbog čega. Niko neće iz redova DPSa da svjesno uđe u poraz“, saopštio je Obradović.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!