Održana Skupština FK Jedinstvo

#BijeloPolje #OpštinaBijeloPolje

jedinstvo skupstina.jpg

Profesor Stojan Njanjo Ivezić izabran je za novog predsjednika Upravnog odbora FK Jedinstvo, odlučeno je juče na godišnjoj Skupštini kluba.

Preuzimajući čelno mjesto u klubu, Ivezić se zahvalio na ukazanom povjerenju i najavio veliki rad.

-S obzirom da brzo počinje nastavak prvoligaškog takmičenja prvi zadatak je da izaberemo trenere i dovedemo neophodna ali prava pojačanja. U tom smislu moraju se obezbijediti maksimalni uslovi za rad prve ekipe i obezbijediti neophodne desetodnevne pripreme negdje na moru, kazao je Ivezić.

Prema njegovim riječima baziraće se na organizaciji rada u mlađim kategorijama, gdje se trenutno postižu dobri rezultati, ali i na poboljšanju infrastrukture.

-Radiću i na vraćanju veterana u klub i svih koji su na neki način zadužili ovdašnji fudbal. Moramo imati i navijače koji će uz nas biti i u dobru i zlu, zaključio je Ivezić.

Predsjednik opštine Aleksandar Žurić obećao je punu pomoć i stvaranje uslova da u narednom periodu klub nesmetano finansijski funkcioniše.

– Biće obezbijeđena sredstva za kvalitetna pojačanja, uz zadatak da uradimo sve da obezbijedimo opstanak u ligi. Mislim da to nije nemoguća misija, ukoliko svi damo doprinos, istakao je Žurić.

Dosadašnji predsjednik UO kluba, Džemal Ljušković, izabran je za novog predsjednika Skupštine kluba, koji je na toj funkciji zamijenio Aleksandra Žurića.

Izvor: Opština Bijelo Polje

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!