Budvanska komunalna policija sjutra ili uklanja, ili ostavlja sporni bilbord

#Budva #Bilbord

Budvanska Komunalna policija naložila je uklanjanje bilborda u Budvi na kojem se „obilježava 100 godina ponosa i slave od dolaska srpske vojske“.

To je za Antenu M saopštio načelnik budvanske komunalne policije Aleksandar Mijatović.

“Po prijavi građana izašli smo na lice mjesta da utvrdimo o kom se bilbordu radi. Tražili smo potpunu dokumentaciju koja je potrebna da bi taj bilbord stajao tu gdje stoji“- kazao nam je Mijatović.

Na licu mjesta u tom momentu bili su menadžer opštine Budva Milo Božović i predsjednik SO Budva Đorđije Vujović.

“Tražili smo im svu potrebnu dokumentaciju i u saznanju smo da nemaju svu dokumentaciju koja je potrebna, odnosno da nemaju jedan papir, koji je najvažniji – kulturnih dobara. Oni tvrde da svu dokumentaciju imaju i vidjećemo sjutra, do tada im je dat rok do kada moraju da dostave svu potrebnu dokumentaciju da bi taj bilbord mogao da stoji na tom mjestu u suprotnom će biti uklonjen“- kazao je on.

Upitan da li će uzimati u obzir poprilično oštru reakciju javnosti prilikom donošenja odluke, Mijatović kaže da o tome ima ko da brine.

“O tome će, ja vjerujem brinuti oni koji su postavljeni na te pozicije, ja kao načalnik komunalne policije radiću u skladu sa zakonom i to je jedino što ja mogu. Uzdržaću se od svih drugih komentara“- saopštio nam je Mijatović.

Antena M

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!