Nakon tuče u Budvi, mladić teško ranjen nožem, uhapšen osumnjičeni

Ilustracija

#Budva #Tuča
Budvanska policija jutros je uhapsila Nikšićanina Bojana Jokića (23) zbog sumnje da je sinoć pokušao u Budvi da ubije Radivoja Kandića (29).

Tom prilikom Kandić je zadobio povrede opasne po život. Inače, i on je iz Nikšića ali je privremeno nastanjen u Budvi.

Iz Uprave policije je saopšteno da su sinoć oko 23.30 sati dežurni iz Hitne pomoći obavijestili policiju u Budvi da su primili mušku osobu izbodenu nožem u predjelu vrata.

Ekipe policije su po dolasku u Hitnu pomoć zatekle povrijeđenog Kandića, ali on nije želio da sarađuje sa policijom.

“Nakon prikupljenih obavještenja policijski službenici su došli do saznanja o identitetu povrijeđenog i načinu na koji je zadobio povredu. Kandić je kao hitan slučaj prevezen u Opštu bolnicu u Kotoru odakle je kasnije transportovan u Klinički centar u Podgorici“, saopšteno je iz policije.

Sumnja se da je Jokić na raskrsnici ulica Žrtava Fašizma i ulice XVIII u Budvi, nakon verbalnog konflikta, a potom i fizičkog sa Kandića, izvadio nož i povrijedio ga. Jokić je nakon toga pobjegao.

Utvrđeno je da je ovom događaju prethodila tuča Jokića i Kandića u jednom budvanskom ugostiteljskom objektu, kao i da se poznaju od ranije.

Tokom uviđaja policijski službenici su pronašli nož sa tragovima krvi za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Jokić uhapsi i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

CDM

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!