SERVISNE INFORMACIJE – 16. SEPTEMBAR

By mackovina@t-com.me (Radio Kotor)

Kino
Akcioni film „Dva pištolja“ prikazivaće se danas i sjutra od 20 u sali kina „Boka“ u Starom gradu. Oskarom nagrađeni glumac, Denzel Vašington i njegov kolega Mark Valberg, glavni su junaci ovog filma. Režija Baltasar Kormákur.
Dom zdravlja
U Domu zdravlja u Dobroti danas do 14 sati dežuraju doktorke Radošević, Perović, Vušurović i Milutinović, od 14 do 21 biće doktorke Radović i Đonović. U hitnoj službi do 19 sati dežurna je doktorka Matijević, od 19 do 7 sati ujutru doktorka Radojičić. U dječjem dispenzeru do 14 sati u ambulanti je doktorka Đurović, od 14 do 20 doktorka Mićunović. U Industrijskoj zojni dežurna je doktorka Popović, a u Risnu doktor Milić.
Vrijeme
Temperatura vazduha u Kotoru u 8 sati i 30 minuta iznosila je 18 stepeni, vazdušni pritisak 1 015 milibara, a relativna vlažnost vazduha 73 procenta.
U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, a kiša je moguća u drugom dijelu dana, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Na jugu će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo, a na širem području Boke u drugom dijelu dana biće uslova za slabu kišu ili pljusak praćen grmljavinom. Vjetar uglavnom slab, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 6 do 18, najviša dnevna od 15 do 27 stepeni.

Izvor: Radio Kotor

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!