Završen deveti sajam vjenčanja ,,Vaša bajka“: Vladalo veliko interesovanje mladenaca

#Sajamvjenčanja #PodgoricaU podgoričkom šoping molu Delta City završen je sajam vjenčanja Vaša Bajka. Veliki broj budućih mladenaca je posjetio sajam i rezervisao usluge učesnika, ali i iskoristio priliku da učestvuje u nagradnoj igri u okviru koje imaju mogućnost da osvoje vrijedne nagrade.

Učesnici su svoju ponudu prezentovali na kreativan način pa potpuno transformisani atrijum šoping mola Delta City posjetioce ostavlja bez daha.

-Oduševljena sam kako sve izgleda. Primijetila sam da je ove godine cvijeće u fokusu i zaista vlada bajkovita atmosfera. Prosto ne znam gdje prije da priđem- riječi su Ljubice koja je iskoristila priliku i da na licu mjesta isproba dva modela salona vjenčanica Naši Snovi i fotografiše se u njima u toku foto sesije koju su organizovali fotografi Jovana i Đorđe.

-Prezadovoljni smo kako protiče sajam. Jučerašnji segment programa „Blogerke biraju za vas“ je bio pun pogodak. Oduševljeni smo djevojkama i načinom na koji su iznijele naše haljine. Veoma smo zadovoljni posjetiom. Imamo već preko 30 zakazanih proba haljina- ističe Ivana Kovačević, vlasnica salona vjenčanica Naši snovi.

Iz poslastičarnice Marina ističu da se mladenci i dalje najviše interesuju za torte presvučene fondanom i dekorisane cvijećem:

-Ove godine najviše interesovanja privukla je romantična torta, presvučena bijelim fondanom i ukrašena nježnim prirodnim cvijećem i vinjetama. Veoma smo zadovoljni interesovanjem budućih mladenaca i posjetom- kazala je Marina Vuksanović, vlasnica.

Fotografi Jovana i Đorđe prvi put učestvuju u sajmu i ne kriju zadovoljstvo:

-Veoma smo zadovoljni. Tokom prva dva dana sajma 35 budućih mladenaca je posjetilo naš štand, interesovalo se za usluge i učestvovalo u nagradnoj igri koju smo pripremili za sajam, a u okviru koje poklanjamo fotografisanje u trajanju 5 sati, u restoranu u kojem se održava vjenčanje- kazala je Jovana Iković.

Ni Tatjana Raicković, vlasnica agencije Happy Weddings&Events, ne krije zadovoljstvo:
-Mladenci su oduševljeni kako smo se ove godine predstavili. Imali smo veliki broj posjeta na štandu, a preko 15 mladenaca je već rezervisalo naše usluge- ističe Tatjana.

Na devetom sajmu vjenčanja Vaša Bajka predstavili su se: Salon vjenčanica Naši snovi, Modni krojački atelje LidaMard Bride, Happy weddings & events, Perfect MomentS, Flower&Gift shop La Viola, Dekoracije Cilimana Weddings & Events, Make My Day – wedding decoration&design, Photography by Jovana & Đorđe, Restoran Internacional, Imanje/Restoran Salaš 23, Hotel Ramada Podgorica, Restoran Sport Club, Restoran Gošović, Poslastičarnica Marina, Angie Bukumirić makeup artist, Angie&Me – za male i velike princeze, Radionica Anastasija, Atelje Mely and ArDaDo, PhotoBooth Montenegro, Atelje Manufaktura, V.I.P. Azzaro, Erste banka, Mapet shop pozivnice, Katalog “Vjenčanje” i Ukrasi i nakit za vjenčanja.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!