NLB Banka uručila donaciju Domu zdravlja Tivat

NLB Banka je Domu zdravlja Tivat donirala novčana sredstva za nabavku opreme koja će zaposlenima u ovoj zdravstvenoj ustanovi olakšati rad. Jasminki Anđelić, direktorici Doma zdravlja Tivat donaciju je uručila Milena Lalović, Vođa filijale NLB Banke u Tivtu.

Iz Doma zdravlja su donaciju opredijelili za kupovinu opreme za osoblje, navodi se u saopštenju.

,,Kao društveno odgovorno pravno lice posebnu pažnju posvećujemo zdravstvu, pa se trudimo da većina naših donacija bude usmjerena u pravcu poboljšanja uslova za rad u zdravstvenim ustanovama širom Crne Gore. Svjesni uloge i značaja zdravstvenog sistema za jedno društvo, srećni smo da možemo sredstva namjenjena za pomoć i podršku da doniramo onima kojima su najpotrebnia. Ovog puta odlučili smo da doniramo novac Domu zdravlja Tivat i time doprinesemo stvaranju boljih uslova za obavljanje odgovornog i zahtjevnog posla.” izjavila je Milena Lalović, vođa filijale NLB Banke u Tivtu.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo NLB Banci na uručenoj donaciji u vrijednosti od 1.730 €. Donirana novčana sredstva su oprijedijeljena za ulaganje u profesionalizam zaposlenih odnosno, u medicinsku opremu zaposlenih JZU Doma zdravlja Tivat. Na ovaj način, NLB Banka i njihov menadžment je još jednom pokazao društvenu odgovornost i čin dobrog poslovnog ponašanja.“, navela je Jasminka Anđelić, direktorica Doma zdravlja Tivat.

Domu zdravlja Tivat je neophodan i novi aparat za mamografiju koji košta oko 43.000 €, kako su naveli iz ove ustanove, jer će stari aparat raditi do maja ove godine kada bi ga trebalo zamijeniti novim.  Za aparat koji je od velikog značaja za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke, koji je najčešći kancer kod žena a u slučaju ranog otkrivanja izlečiv u 90 posto slučajeva, svi zainteresovani pravni subjekti ali i pojedinci, mogu donirati novčana sredstva uplatom na žiro račun broj:
530-26315-26 Doma zdravlja Tivat.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!