Izmislila pljačku da se ne bi skućila s partnerom

D1AF2B58-515E-486E-8FAA-42FE7900CCA5_w1023_r1_s.jpg

Milka Đ. (54) iz grada Šamca, u Republici Srpskoj izmislila je da je opljačkana zbog poprilično bizarnog razloga – neodlučnosti da li će s partnerom investirati u krov nad glavom, pišu Nezavisne novine.

Dramatična priča iz RS dobila je nesvakidašnji obrt, nalik španskoj sapunici, jer se na kraju ispostavilo da je Šamčanka razbojništvo izmislila i bez ikakvog razloga digla policiju na noge.

Naime, Šamčanka se prije nekoliko dana obratila Policijskoj stanici Modriča prijavivši da joj je usred dana, dok je pokušavala da podigne keš s bankomata, prišao muškarac kojeg ne poznaje.

Uz ostalo, tvrdila je da joj je on mimikom pokazao na džep svoje jakne, zbog čega je pomislila da ima oružje, a zatim joj pokazao da nastavi da hoda ulicom do mercedesa, koji je stajao u blizini.

Šamčanka je pritom ispričala policajcima da muškarac koji ju je presreo nije bio maskiran, ali jeste drugi, koji ih je čekao u mercedesu.

“Po njenoj priči, kada je ušla u vozilo dvojica neznanaca su joj ukrali torbicu s parama, ali i bankovne kartice, kao i lične stvari i dokumenta. Odvezli su je, kako je tvrdila, na regionalni put Modriča – Doboj, gdje su zaustavili auto, te od nje zatražili da izađe napolje”, rekli su iz policije.

Ona je, prije nego što će ovo ispričati policiji, došla pred jednu kuću u Modriči, gdje je proslavljana krsna slava, te kucala na vrata, a kada je izašao jedan momak rekla mu je da je opljačkana, te da pozove policiju.

Kada su policajci došli, isto je rekla i njima. Policajci su, međutim, utvrdili da se radi o lažnoj prijavi.

“Policija je utvrdila da je ona 10. januara torbicu s novcem, ličnim stvarima i dokumentima ostavila u devastiranoj kući u Modriči, nakon čega je Policijskoj stanici Modriča prijavila pljačku”, saopšteno je iz policije.

Tokom kriminalističke obrade Milka je u potpunosti priznala da su njene tvrdnje bile izmišljotina, a torbica sa svim predmetima je pronađena.

“Utvrđeno je da je zaista bila kod bankomata, gdje je došla da podigne pare. Međutim, tada se predomišljala da li da uopšte diže pare, koje je trebalo da uloži s partnerom kako bi kupili stan i kuću. Na kraju je odlučila da prijavi pljačku kako bi zavarala partnera”, pojašnjava izvor Nezavisnih novina.

Šamčanka je računala da je snimila samo kamera s bankomata, ali ne i okolne kamere pored banke, koje su zabilježile da joj niko nije prilazio niti joj signalizirao da uđe u mercedes.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!