Novija spratna kuća u strogom centru Inđije

#Oglasi #Nekretnine #OglasiZaNekretnine #NekretnineCrnaGora

13423_37.jpg

Novija spratna kuća u strogom centru Inđije, iza tržnog centra Treid Junik.
Kuća je uvučena u cvetno dvorište oko 10 m, a iza kuće je idiličnao dvorište sa cvećem, voćem, zimsko-letnjom zastakljenom terasom sa roštiljem, ražnjem i pušnicom za meso.
Ceo plac je ograđen zidom od cigle visine 2,5 m, pa omogućava potpunu intimu u cvetnom okruženju uz cvrkut ptica, a najviše slavuja.
Na kraju placa se nalazi i dvosobna radionica, pravljena od punog drveta, kao ukras dvorišta.Radionica ima struju i vodu. Celo dvorište je u zelenilu, bez imalo betona – samo prirodni materijali.U dvorištu je napravljena i česma, a ispod veeelike jabuke je organizovan prostor u deeeebeloj hladovini. Osim jabuke ima trešanja, višanja, krušaka, kajsija, nektarina, smokvi i dunja, pa je zaista milina uživati u potpuno prirodnom okruženju, a u strogom centru grada.Pored radionice je i mali kokošinjac, a ispred bašta-povrtnjak sa krastavcima, paprikom, paradaizom, tikvicama…
U sve prostorije kuće je razvedena instalacija za kablovsku TV, kao i na dvorišnoj zastakljenoj terasi.
Na udaljenosti od oko 100-200 m, nalaze se tržni centar, vrtić, škola,pošta, banke itd. Pijaca je udaljena oko 250 m, a sud i zgrada Opštine, Gimnazija i srednjoškolski centar oko 300 m.
Kuća je spratna i veoma pogodna za život dve nezavisne porodice u dva dvosobna stana, jer i gore i dole ima i kuhinju i kupatilo.
Cela kuća je termički izolovana izolacionim slojem od 10 cm.
Grejanje je kombinovano – TA peći i peć na čvtsto gorivo. Troškovi grejanja i hlađenja su minimalni jer je izolacija dobra, a kuća je ušuškana i dobro zadihtovna.
Nema potrebe za bilo kakvim ulaganjima što se tiče renoviranja. Postoji mogućnost prodaje sa kompletnim nameštajem.

Petrović, 061/258-4690

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj oglas za nekretnine u Crnoj Gori ili pretražite sve oglase za nekretnine u Crnoj Gori

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!