O dehidrataciji kod najmlađih

Sjutra u Jutarnjem programu TVCG:

Urednica i voditeljka emisije Ana JoksimovićFoto: Urednica i voditeljka emisije Ana Joksimović

– Govorimo o dehidrataciji kod najmlađih. Bebe i djeca više su sklona dehidraciji od odraslih osoba. Dehidratacija znači da u organizmu ima manje tečnosti nego što je potrebno i može biti vrlo opasna. S toga je veoma važno prepiznati prve znake takvog stanja, a to je upravo ono što roditelje najviše zabrinjava.

– Bavimo se turističkom ponudom Prijestonice, inače grad koji turisti rijetko zaobilaze a što je još važnije Cetinju se rado vraćaju. Centar naše istorije i kulture i ove godine se može pohvaliti dobrom posjećenošću.

– Najavljujemo Sedme dane meda koji će se održati početkom naredne sedmice u Mojkovcu. Manifestacija će i ove godine okupiti brojne pčelare iz naše zemlje i regiona,a na štandovima će se pored pčelarske opreme naći i brojni pčelinji proizvodi koji će, vjerujemo, i ove godine okupiti brojne posjetioce.

– Dio našeg programa posvetićemo našem najboljem šahisti Nikoli ĐUkiću. On je odbranio titulu državnog šampiona i osmi put dokazao da je najbolji.

-Peti memorijalni turnir u fudbalu koji organizuje uprava FK Brskovo u saradnji sa Opštinom Mojkovac održaće de tokom vikenda u tom gradu. Turnir se organizuje u čast Draganu Saviću, koji je bio predsjednik Opstine i predsjednik FK Brskovo.Inače Dragan je otac reprezentativca CG i igrača Atletiko Madrida Stefana Savića.Na turniru učestvuje 6 ekipa uzrasta dječaka do 14 godina.

– Kroz izvještaje naše ekipe sa terena saznaćemo sve o aktivnistima biciklističkih patrola na ulicama Glavnog grada,o nagradnom fondu za najbolje učenike i nastavnike kao i novitetima Fonda za zdravstvno osiguranje vezanih za refundaciju troškova za trudnice.

Urednica i voditeljka: Ana Joksimović

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar