O obilježavanju Dana nezavisnosti u BG

#DuškoMarković #PranjeNovca #OdborZaPolitičkiSistem #PravosuđeIUpravu

Večeras u Dnevniku u 19.30, koji uređuje i vodi Nebojša Skenderi, pogledajte:

Urednik Dnevnika Nebojša Skenderi

– Šta je premijer Duško Marković rekao o novim mjerama fiskalne konsolidacije i zaduživanju, nakon sastanka sa potpredsjednikom Svjetske banke Sirilom Milerom?

– O tome šta bi mogle da podrazumijevaju Vladine nove mjere fiskalne konsolidacije za Dnevnik govori profesorica Ekonomskog fakulteta UCG Danijela Jaćimović.

– Koliko je u državnim tužilaštvima prošle godine zaključeno sporazuma o priznanju krivice? Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu razmatrao je Izvještaj o radu Tužilačkog savjeta i Državnog tužilaštva za 2016.

– Istražni sudija Miroslav Bašović donio je odluku o jednomjesečnom pritvoru biznismenu Momiru Nikoliću i članovima Pokreta za promjene, koji se sumnjiče za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca. Šta kažu u Pokretu za promjene?

– SNP, nekada najača opoziciona partija, pred najvećim je izazovom od osnivanja jer dovodi u pitanje opstanak na političkoj sceni, ocjenjuju za Dnevnik politički analitičari.

– U Dnevniku i prilog o večerašnjem obilježavanju Dana nezavisnosti Crne Gore u Beogradu i prepisci pijaniste Ratimira Martinovića i ministra kulture Janka Ljumovića.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!