„Bečiću prilaze slobodni građani“

#Demokrate

Aleksi Bečiću prilaze na ulicama širom Crne Gore i u prostorijama Demokrata slobodni građani zahtijevajući fotografiju sa predsjednikom, koji ih ne pita ni za ime, ni za prezime, ni za vjeru, ni za naciju, saopšteno je iz te partije nakon što je DPS objavio fotografiju lidera Demokrata sa vođom četničkog pokreta iz Berana Ilijom Šćekićem.

(foto: Demokratska Crna Gora)

„Zamislite koliko nemate ništa loše o Aleksi Bečiću i pored skeniranja svih vaših službi i paraslužbi, kada se ovim bavite. Samo pokazujete i priznajete svoju nemoć i nervozu“, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su kazali da lider DPS-a Milo Đukanović ima fotografije sa ratišta.

„Vjerovatno da posebno mjesto u albumu zauzimaju i fotografije sa sjednica Vrhovnog savjeta odbrane čiji je bio član u trenucima donošenja odluka o formiranju sedmog bataljona. U svom fotoalbumu vaš šef se može pohvaliti i fotografijama sa ratišta, ispred tenkova u maskirnoj uniformi naoružan do zuba. Vjerovatno je išao da širi poruke mira i sloge. Ne možete izbrisati ni fotografije niti uviti vašu rušilačku ideologiju na kojoj ste utemeljeni u novo lažno ruho iza kojeg optužujete druge za ono što ste zapravo vi“, saopštila je Demokratska Crna Gora.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

1 komentar

  1. NE VOLIM MILOŠEVIĆA, ALI VI MU INTELEKTUALNO NIJESTE DORASLI . ĆOSIĆ VELIKI KNJIŽEVNIK. A KO JE BEČIĆ, KRAPO I DR

Comments are closed.