„Birači nacionalnih partija da podrže SDP“

#SdpUlcinj

Socijaldemokratska partija (SDP) poziva ranije birače nacionalnih partija da ih podrže, zato što snažan SDP kao najjača građanska alternativa DPS-ovoj pohari resursa znači i suštinski samostalnije nacionalne partije.

.

Listu SDP-Ranko Krivokapić „Da (O)živi Ulcinj!“ predvodi predsjednik Opštinskog odbora Naser Resulbegović.

„Na listi su vrijedni i ugledni Ulcinjani iz svih djelova nase opštine, svih konfesija i nacionalnosti što je na tragu bogate tradicije građanskog i multikulturalnog Ulcinja koju je SDP uvijek njegovao“, navodi se u saopštenju OO SDP Ulcinj.

Oni pozivaju ranije birače nacionalnih partija da ih podrže na predstojećim loklanim izborima.

„Zato što snažan SDP kao najjača građanska alternativa DPS-ovoj pohari resursa znači i suštinski samostalnije nacionalne partije“, ističu iz SDP-a.

Oni dodaju da raniji birači nacionalnih partija moraju izvršiti politički pritisak „kako bi lokalne i nacionalne partije služile interesima grada i građana, a ne samo rukovodstvu tih partija, kako je do sada bio slučaj“.

„Cilj ovih izbora je obezbjeđivanje alternative sadašnjoj vlasti, koja ne radi u interesu građana, već ličnim interesima rukovodstva nacionalnih partija kojima se to dozvoljava dok služe DPS-u.

Ulcinju su, ističu, neophodne političke promjene.

„Zajedničkim radom obezbijedićemo da naš grad, iako najljepši i sa najviše prirodnih resursa, ne bude najnerazvijeniji grad na Jadranu zbog vlasti koja služi privatnim interesima. Cilj SDP-a je da se Ulcinjom upravlja iz Ulcinja a ne iz Podgorice kroz zadovoljavanje ličnih interesa grupice DPS Ulcinjskih saveznika“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!