Budvanski DF poručuje da se ne boji izbora

#Politika #Budva

1200px-Budva_1.jpg

Demokratski front Budve saopštio je da se izbora ne boji niti se grčevito drže funkcija i dodao da najmanje prava da govore o bilo kakvom strahu imaju ljudi koji su do juče učestvovali u nezapamćenoj pohari ovog grada.

“Podsjetićemo mlađane junoše koje pokušavaju da operu svoje biografije pričom o korupciji i kuknjavi, da niko od nas nije u međuvremenu ni pobjegao iz države, niti je po hitnom postupku promijenio državljanstvo”, navode oni.

Poručuju da su iza njih jasni rezultati.

“Pokazali smo i dokazali da nam je interes grada na prvom mjestu. I dok pipci vaše hobotnice iz dana u dan pokušavaju da nađu dobro utabane staze do džepova građana, najnoviji primjer je nelegalna naplata kompanije WTA koja je zloupotrebom preko mjenica naplatila 110. 000 eura od Budvanskog vodovoda i kanalizacije, mi pokušavamo da saniramo štetu koju ste nanijeli i još uvijek nanosite Budvi i građanima”, navode iz Fronta.

Poručuju DPS-u da uzalud pokušavaju da svoje prljave rabote prikriju pričom o antifašizmu.

” Da iole poznajete Budvu i njenu prošlost znali bi, ili bi se bar neko potrudio da vas upozna sa nevino stradalim žrtvama ovoga kraja tokom i neposredno nakon II svjetskog rata. No, vaš cilj i jeste da ne dozvolite ovom narodu da izađe iz ratnih rovova i da krene putem istinskog pomirenja i prosperiteta”, kazali su iz ovog saveza.

Iz DF dodaju da ako prestanu da pričaju o 1941. i 1918. godini onda moraju da razgovaraju o onome što se dešava danas.

“A danas imamo milionere u bjekstvu, korupcionaške ugovore koji nas opterećuju, milionske minuse u javnim preduzećima kojima ste vi gazdovali – dakle jednom riječju – imamo vas koji licemjerno i nadasve bezobrazno držite moralne pridike ljudima koji 24 sata dnevno pokušavaju da poprave ono što ste vi napravili. I znate šta je za vas jako loše? Mi u tome uspijevamo”, zaključuju iz ove partije.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!