„Demokrate bi da prevare Petnjičane“

#DpsPetnjica

U Petnjici su Demokrate pokazale da zasluženo drže vodeće mjesto na top listi demagoga u Crnoj Gori, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Petnjica.

.

„I tamo su podijelili nekoliko bijelih košulja i crvenih kravata, a prvi među uniformisanim Aleksa Bečić opet je nastupio sa ispraznim politikantskim frazama o “pobjedama, a ne podjelama”. Kasno se družina Alekse Žunjića sjetila Petnjice, jer su oni zajedno sa svojim političkim očevima iz SNP-a bili protiv formiranja naše opštine“, saopštio je DPS Petnjica.

Poručuju da su to isti oni politikanti koji su predugo vladali Beranama dok je Petnjica bila u sastavu te opštine i marljivo zanemarivali životne interese Bihoraca.

„Makar se u Petnjici ne mora posebno objašnjavati ko je, kada i na koji način pokušavao da naruši multietnički i multikonfesionalni sklad među stanovnicima Bihora, a Demagoge čak ni od toga nije sramota, nego pokušavaju Petnjičanima da podmetnu kao “demokrate” one koji su formirali Sedmi bataljon. Bečićeve/Žunjićeve teze o “profesionalnim” Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i svima ostalima koji skladno žive u bihorskom kraju, nije ništa drugo nego zametanje tragova i podvala na koju bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da nasjednu Petnjičani i budu zavedeni i prevareni poput Kotorana i Budvana, da bi im sjutra neko od lokalnih funkcionera nosio vijence na spomenike pripadnicima Ravnogorskog pokreta“, navodi se u saopštenju.

Iz DPS Petnjica poručuju da se ne može u Petnjicu sa osnivačima Sedmog bataljona, „makar se svi maskirali u crvene kravate i demagogiju“.

„A što se košulja tiče, možete ih kupiti u petnjičkoj fabrici, ako išta pretekne od izvoza“, zaključuju u DPS-u.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!