Demokrate tvrde: Slovinić nije član partije

#Politika #Demokrate

Logo.jpg

Neistina je da je Goran Slovinić član budvanskog odbora Demokrata, istakli su iz te partije, nakon što su iz DPS-a pozvali Tužilaštvo da ispita veze između, kako su naveli, uhapšenih pripadnika kriminalnog miljea danas u Budvi i finansiranja Demokrata u kampanje za lokalne izbore u tom gradu.

Demokrate su saopštile da je Sloviniću 12. januara prestalo članstvo u partijii, pa samim tim i u Opštinskom odboru Budva, “što je lako provjerljiva i svima dostupna činjenica”.

“Da se radi o klasičnoj farsi i podmukloj podmetačini dokaz je i saopštenje DPSa, koje Upravu policije Ministarstva unutrašnjih poslova pretvara u klasičnu partijsku policiju. Najbolji dokaz za to jeste činjenica da u Budvi hapse Nikolu Sjekloću, proslavljenog bokserskog šampiona i korisnika nacionalne penzije, koju je časno, hrabro i šampionski zaradio”, kazali su.

Oni su istakli da je cijela današnja hajka najbolja potvrda da se DPS preplašio od snage Demokrata, “koju potvrđuju sva posljednja istraživanja javnog mnjenja, a u skladu sa kojima će DPS izgubiti na svim predstojećim izborima sa razlikom od preko oet odsto”.

“Od Demokrata imate fer ponudu: ako bilo čime utvrdite da je u Demokratsku Crnu Goru ušao jedan cent, a ne jedan euro mimo Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja od strane bilo kog lica ili subjekta, istog dana gasimo stranku; ako bilo čime utvrdite da je bilo koji funkcioner Demokratske Crne Gore sa državnog ili lokalnog nivoa član organizovane kriminalne grupe, zloupotrijebio službeni položaj ili pronevjerio državni novac, istog dana gasimo stranku. Eto vam prilika da se najlakše obračunate sa političkim protivnikom koji vam od svog osnivanja zadaje najteže poraze”, saopšteno je iz te stranke.

Demokrate su pozvale nadležne državne organe, a naročito tužilaštvo, da provjere svaki navod Demokratske partija socijalista Crne Gore, “a funkcioneri Demokrata i njeni poslanici se neće pozivati na bilo kakav imunitet, ni tražiti zaštitu od bilo koga”.

“Sa druge strane, naši gradonačelnici i svi naši lokalni funkcioneri vam stoje na raspolaganju 24h dnevno, samo saopštite šta su to uradili. No, ne biste vi udarali ovako mučki, bezprizornim neistinama i udbaškim konstrukcijama, da nijesmo čisti kao suza. Na kraju, još jednom vas pozivamo da svakog kriminalca za kojeg postoji osnovana sumnja i dokazi da je počinio neko krivično djelo odmah uhapsite, jer vam obećavamo da će tako biti u skoroj budućnosti kada mi pobijedimo i da nijedan funkcioner Demokratske partije socijalista neće biti van domašaja pravde i zakona”, poručili su oni.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!