DF: Našu pobjedu ništa ne može zaustaviti

#IzboriUHercegNovom2017.

Građani Herceg Novog će 7. maja birati između vladavine “kriminalne organizacije Mila Đukanovića” i vizije slobodnog i razvijenog Novog koju nudi Demokratski front, saopšteno je iz te partije.

Pobjedu DF-a u Herceg Novom ništa ne može zaustaviti, a naročito ne učestale posjete I, kako su naveli, lažna obećanja ministara iz vlade Duška Markovića i najviših funkcionera DPS-a.

“Političko-kriminalna struktura Mila Đukanovića decenijama je radila sve da spriječi razvoj i perspektivu našeg grada i čitave Boke. Zato nikoga ne može prevariti naprasna zabrinutost funkcionera DPS-a i njenog priveska SD-a za probleme Novog, već se takvim potezima samo pokazuje nepoštovanje prema našim građanima”, navodi se u saopštenju.

Kažu da su svjesni da je DPS spreman na sve “već viđene zloupotrebe” kako bi se dočepao vlasti, ali neka znaju da su i DF i slobodni građani Herceg Novog odlučni u namjeri da na izborima odbrane čast i prave vrijednosti Novog.

“Situacija je vrlo jasna – građani će birati između vladavine kriminalne organizacije Mila Đukanovića i vizije slobodnog i razvijenog Herceg Novog koju nudi Demokratski front. Zbog ranijih loših iskustava, kada su opozicioni glasovi građana Herceg Novog zloupotrebljeni i stavljeni u funkciju DPS-a, ovoga puta će se glasovi koncentrisati prema onima koji su dokazani protivnici crnogorskog režima”, navode iz DF-a.

Građani HN neće dozvoliti da ih boli glava nakon ovih izbora.

“Nego će ići na sigurno, glasaće provjerenu opozicionu političku organizaciju – DF i najboljeg, najsposobnijeg i najobrazovanijeg kandidata za gradonačelnika – gospođu Simonidu Kordić”, kažu u DF-u I dodaju:

“Pobjeda DF-a u Herceg Novom će imati i širi značaj, to će biti dodatno ohrabrenje i podsticaj za građane čitave Crne Gore, i jasna poruka da se bliže promjene i sloboda. Do slobode! Izbor je jednostavan- Novi ili On.”

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!