DF potvrđuje da je bojkot pogrešan

#ObradStanišić

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Obrad Mišo Stanišić saopštio je da se najavom Demokratskog fronta (DF) da će se vratiti u parlamet samo potvrdilo da je bojkot parlamenta bio potpuno pogrešna opcija i da je najviše štete nanio upravo onima koji su bojkotovali.

Stanišić je Danu kazao da je dobro da su dvije trećine poslanika u parlamentu, ističući da „ionako sasvim besmislen zahtjev crnogorske opozicije za raspisivanje prijevremenih izbora sada postaje još besmisleniji“.

„Parlament je, kako smo odmah kazali, potpuno legitiman, imajući u vidu da smo 2016. godine imali slobodne i fer izbore, na kojima su građani iskazali svoje mišljenje, i ako se dio opozicije vrati, to se samo dodatno pokazuje. Ne bih ništa da prejudiciram, ali ako su najave da se DF vraća u parlament tačne, to je sa mo dokaz potpuno pogrešne politike bojkota. Priče opozicije da je crnogorski parlament nelegitiman, koje su od starta bile besmislene, padaju u vodu“, kazao je Stanišić.

On je podsjetio da su predstavnici Demokratske partije socijalista i ranije poručivali da izbori neće biti raspisani prije 2020.godine, kada mandat redovno ističe.

„Ne možemo se igrati izbora. Građani Crne Gore su jasno izrekli svoj sud, Vlada i parlament rade u punom kapacitetu, i izbori će biti raspisani 2020. godine“, naveo je Stanišić.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!