Dio mladih SNP-a podržao Jokovića

#Snp #VladimirJoković

Predsjednici Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) iz nekoliko gradova i dio mladih članova Glavnog odbora podržaće kandidaturu Vladimira Jokovića za predsjednika partije.

Kako su saopštili, Jokovića će podržati u cilju očuvanja jedinstva SNP-a, ističući da je Jokivć čovjek čiji Opštinski odbor ne zna za poraz od DPS-a.

Predsjednik stranke biće izabran na Osmom kongresu SNP-a, zakazanom za 13. avgust u Podgorici.

„SNP-u je potreban predsjednik koji će je povesti jedinstveno, putem napretka u nove izborne pobjede, kako bi se u Crnoj Gori što prije dogodio proces promjena, i koji će pružiti šansu mladim ljudima da povrate ugled partiji. Bez jakog SNP-a, nema ni promjena u Crnoj Gori. Naša partija zaslužuje, kredibilnog lidera, a proces unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za predsjednika SNP-a jasno pokazuje, da je najbolje rješenje Vladimir Joković, ugledni sportista iz ugledne crnogorske porodice. Mladi ljudi hoće jak SNP i sigurni smo da možemo zajedno sa Vladom napraviti pobjednički tim, koji će ojačati poziciju SNP-a na političkoj sceni Crne Gore i donijeti dugo čekane promjene kako u SNP-u, tako i u Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju koje potpisuju predsjednik Asocijacije mladih SNP Nikšić i član GO Zoran Tomić, predsjednik Asocijacije mladih SNP Pljevlja i član GO Dušan Jović, predsjednik Asocijacije mladih SNP Berane i član GO Ivan Radević, predsjednik Asocijacije mladih SNP Plužine i član GO Petar Ćalasan, predsjednik Asocijacije mladih SNP Ulcinj i član GO Srđan Stojanović, kao i članovi GO SNP-a Aleksa Kankaraš, Anđela Bojović, Dijana Šćepanović-Kostić, Boris Bućković, Violeta Dondić, Jasna Knežević, Nikola Milićević, Dragana Mirović, Dragana Obradović, Milosava-Mira Paunović, Nikola Šćepanović i Mladen Stijović.

Podsjetimo, Joković je

„Ako dođem na mjesto predsjednika partije, omladina će se što više uključiti u rad partije, uslijediće obnova svih opštinskih odbora, a na nove funkcije će doći mladi i školovani ljudi“, kazao je tada Joković.

Osim njega, kandidati za predsjednika SNP-a su Snežana Jonica i Goran Dašić.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!