Do kraja mjeseca o predsjedničkom kandidatu

#CrnaGora #CrneGore #CrnaGor #UjedinjenaCrnaGora

Ukoliko opozicija ne bude stala iza jedne nestranačke ličnosti na predsjedničkim izborima, Ujedinjena Crna Gora će imati svog kandidata, saopšteno je iz stranke Gorana Danilovića.

Iz te parije poručuju i da će konaču odluku o kandidatu donijeti do kraja mjeseca.

“Iako takav scenario nismo priželjkivali, iako smo bili spremni da zbog pobjede na DPS-om zanemarimo svaki stranački interes, naša odluka stupiće na snagu najkasnije do kraja januara, jer je svako čekanje kolega da se dogovorimo postalo politički besmisleno i suicidno”, poručuju iz UCG.

Iz Ujedinjene Crne Gore poručuju da ih na takav politički potez obavezuju ljudi koji ih podržavaju, a koji su, kako navode “i od opozicije i od vlasti šikanirani od osnivanja Ujedinjene crne Gore”.

Kažu i da je Ujedinjena Crna Gora do danas mnogo puta ponovila svoj stav da je opoziciji na predstojećim predsjedničkim izborima neophodno da podrži jednu zajedničku kandidatkinju ili kandidata.

Pročitajte još:   Kapiten FK Berane podržao Uru

“Dovoljno smo politički zreli da primjećujemo kako ta vrsta zajedništva kolege iz opozicije ne zanima. Svi su se opredijelili da brane partijske politike i da nameću vlastite kandidate drugima iz opozicije po principu – podrži našega kandidata, našu sebičnu stranačku politiku ili vas neće biti”, kažu u toj stranci.

Ujedinjena Crna Gora, kako poručuju, ne pristaje na takvu vrstu međusobnog ucjenjivanja i nipodaštavanja.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar