DPS: DF i SDP ne mogu promijeniti naš odnos prema izdajnicima

#Politika

Milo-Djukanovic-konvencija-DPS-u-HN-4-5-2017-01.jpg

Po Crnoj Gori se neće dizati spomenici ratnim zločincima, saradnicima fašista i narodnim izdajnicima. Ali ne zahvaljujući SDP-u u čiji poslanici sjede po kafićima, troše državni novac i s vremena na vrijeme saopštenjem podsjete javnost da postoje već zato što DPS kao najjača politička partija u Crnoj Gori odlučno stoji na braniku antifašističkih tekovina naše istorije, izjavili su iz DPS-a.

Svi SDP-ovi pokušaji spinovanja su, kako dodaju, unaprijed su osuđeni na propast, jer svaki razotkriva njihovo licemjerje.

“Svako pitanje koje postavljaju DPS-u, slobodno mogu da preusmjere na svoje koalicione partnere iz Demokratskog fronta, ideološke i svake druge čuvare Miloševićeve ideologije krvi i tla. Uz sve to, može SDP da ih priupita i za pohod ka Tuzima koji je predvodio SDP-ov koalicioni partner Andrija Mandić, kao i da se prisjete šta su o ulozi Crne Gore govorili poslanici SDP-a u Skupštini Crne Gore prilikom usvajanja Deklaracije o genocidu u Srebrenici”, kaži uz DPS-a.

Preporučuju SDP-u da ova ideološka razmimoilaženja raspravi sa svojim koalicionim partnerima iz DF, kako smatraju, dvostrukog pokretača inicijative za podizanje spomenika Pavlu Đurišiću, jer se očigledno oko drugih pitanja, posebno onih koja se tiču finansija sasvim dobro slažu.

“Na osnovu ranijih iskustava na istu temu, SDP je odlično znao sa kim ulazi u koaliciju”, dodaju iz DPS-a.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!